Eeuwig vrijzinnig

Eeuwig vrijzinnig

Het VVP-jubileumboek Eeuwig vrijzinnig kunt u nu via het landelijke bureau bestellen. Het is een boek dat in de boekenkast van een vrijzinnig protestant niet mag ontbreken. Het bevat bijdragen van verschillende bekende en minder bekende VVP-ers.

Het jubileumboek is tijdens de jubileumdag op 6 april gepresenteerd en overhandigd aan alle aanwezige (oud)voorzitters: Ineke Ludikhuize, Rutger Immink, Erik Jan Tillema en Kim Magnée-de Berg.

Het jubileumboek staat stil bij het verleden, heden en toekomst van de eeuwige vereniging. Zo schrijven de theologen Arne Jonges en Marieke Fernhout allebei een hoofdstuk over de roerige geschiedenis van de VVH/VVP.
Lydia van Ketel en Gert de Jong staan stil bij de betekenis van de vereniging anno nu: is het nog wel belangrijk dat de VVP er is?
Meerten ter Borg en Erik Jan Tillema werpen voorzichtig hun blik op de toekomst: hoe zal die er uit zien voor de vereniging?
Rutger Immink en Anne van der Meiden vertellen allebei vanuit hun eigen achtergrond wat vrijzinnig geloven precies inhoudt.

De verschillende hoofdstukken worden afgewisseld door overdenkingen van de VVP-theologen Henri Frölich, Truke Jacobs, Chris de Jonge, Kim Magnée-de Berg, Dick Peters en Jessa van der Vaart.

Het boek kost 10 euro exclusief verzendkosten.

Bestellen

Deel dit

Steun de VVP

Laat de vrijzinnige vlinder vliegen.

WORD DONATEUR

Zoeken

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a 
3533 AE Utrecht                       
030-8801497
info@vrijzinnig.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

twitter310facebook

   

 Agenda

23 Nov 2017
Apeldoorn Regentessekerk

Introductie in de Amerikaanse vrijzinnigheid


23 Nov 2017
Assen Odd Fellowhuis

Lezing 'Gemeenschap scheppen'


23 Nov 2017
Oudshoornse Kerk

Lezing ´Muziek van vrouwelijke componisten´


Column

  • Column: Wat zet me in beweging?

    Wat zet ons elke dag in beweging, vraagt dominee Henri Frölich zich af? Het antwoord op die vraag is misschien wel de kern van religie.