Noord-Holland

Filmavonden in Hoorn

film hoorn 2017 18

Op vier maandagavonden is het Foreestenhuis filmhuis. Er is een filmvertoning met een kort nagesprek. U kunt naar keuze één keer meedoen of enkele of al de vier avonden bezoeken.

Jaarprogramma VVP Noord-Holland 2017-2018

programmaboekje 2017 18

Het nieuwe jaarprogramma is uit! Van Akersloot tot de Zaanstreek, van september tot juni zijn er activiteiten te vinden!

Over het gebed

Over het gebed

Kun je als vrijzinnige gelovige wel bidden? Tot wie of wat bid je en hoe doe je dat dan?  In de linkerflank van de kerk staat het gebed onder druk: men weet niet meer hoe het moet en zwijgt daarom liever. Terwijl het toch zeer goed mogelijk is om met een vrijzinnig godsbeeld te bidden.

Met een boek vol zilverwerk

Met een boek vol zilverwerk

De VVP Noord-Holland, de commissie Kerk & Israël van de Protestantse Gemeente Heemskerk en de Stichting Leerhuis Kennemerland slaan de handen ineen en organiseren in november gezamenlijk een drietal leerhuis-avonden. Het zal gaan over de betekenis van die ene bijzondere dag in de week volgens de joodse, de christelijke en de islamitische traditie: de sjabbat, de zondag en de vrijdag.

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017

De nieuwsbrief van juli 2017 is verschenen. Het is een echt zomerse nieuwsbrief. Klik hier om de nieuwsbrief in PDF formaat te downloaden.

Zoeken

Contact

VVP Noord-Holland
Ds.Henri Frölich
Westerweg 48
1445AD Purmerend
Tel: 0299 840789
Email: ahfrolich@gmail.com

Agenda

23 Nov 2017
Witte Kerkje

Hyperion: Watersnood in West Friesland?


24 Nov 2017
De Ontmoeting

Luther - de film


28 Nov 2017
Foreestenhuis

Cursus Weg met de bijbel