Onze Roeping Getrouw
Sliedrecht

voorbeeld header achtergrond 

Ander tijdstip herdenkingsdienst

Herdenkingsdienst

Onze herdenkingdienst op zondag 26 november a.s. begint niet om 10.00 uur zoals in het Kerkblad staat, maar om 15.00 uur. Voorganger is ds. Henk Hartogsveld. We staan stil bij hen die afgelopen jaar overleden.

Wonderen zijn de wereld niet uit

Ontsnapping paulus

Veel mensen kennen het wonder van onverwachte redding uit de nood. Ze hebben ervaren, net als Paulus en Silas in Filippi, dat ze wonder boven wonder toch mogen leven, ook al lijkt het hopeloos, zegt Ds. Dijkstra.

De sprong van vetrouwen

Jesuscalmsstorm

Waar vinden we vertrouwen in het leven? Elia en Jezus vinden het in de stilte te midden van de storm. Ook wij kunnen dat vertrouwen vinden als we de sprong wagen, zegt Annemike v.d. Meiden.

Een hele mooie danspas

Clumsydancesmall

Dansen kan mooi en sierlijk zijn, soms wat onhandig. Maar als we elkaar vertrouwen en de ruimte geven kan er, met vallen en opstaan, iets moois ontstaan, zegt Aries van Meeteren.

De oogst van de reformatie

Lutherklein

Reformatie? Dat is toch geen onderwerp voor vrijzinnigen? Jawel, zegt Henk Hartogsveld. Want het waren reformatoren als Luther die de mensen weer zelf verantwoordelijk maakten voor hun eigen handelen.

De les van Sodom en Gomorra

Sodom Gomorra

Sodom en Gomorra zijn het beeld in de Bijbel van samenlevingen die zichzelf te gronde richten door egoïsme en vreemdelingenhaat. God wijst een andere weg, zoals het verhaal van Abraham toont, zegt ds. Thea Verspui.

Zoeken

Contact

VVP Onze Roeping Getrouw

Kerkbuurt 157
3361 BG Sliedrecht

Postadres:
Postbus 127
3360 AC Sliedrecht

Tel. 06-53890844
onzeroepinggetrouw@hotmail.com

Of breng een bezoek aan:
Facebook
Twitter

Agenda

23 Nov 2017
Onze Roeping Getrouw

Algemene ledevergadering


26 Nov 2017
Onze Roeping Getrouw

Herdenkingsdienst (Ds. H. Hartogsveld)


03 Dec 2017
Onze Roeping Getrouw

Kerkdienst Eerste Advent (Ds. H. Hartogsveld)