Onze Roeping Getrouw
Sliedrecht

voorbeeld header achtergrond 

De ontdekking van de hemel

Govert Schilling

Wat betekent de hemel voor jou? Dat is de vraag op de Ontmoetingsdag van de VVP op 4 november a.s. in de Johanneskerk in Amersfoort. Er komen een sterrenkundige, een filosoof en een kunsthistorica.

Ga met God en wees niet bang

MusEr valt geen mus van het dak zonder dat God dat wil, lezen we in de Bijbel. Is dat een God om bang van te worden? Of juist niet? Als God zelfs naar mussen om kijkt, hoeveel meer zorgt Hij dan voor ons, zegt ds. Hartogsveld.

De paden op, de lanen in

Reizen door het leven

Ds. Annemike van der Meiden wil ons vanochtend met vier lezingen opwekken, een hartversterkertje voor onderweg tegen vastlopen, onwetendheid, verveling en moedeloosheid.

Lees alles over ons winterprogramma

Stamppotten eten 2015

Ons winterprogramma is klaar! We hebben heel wat in petto, waaronder de film Luther, een optreden van het Neva-ensemble en natuurlijk stamppotten eten! Lees hier het hele programma.

Zien waar het op aan komt

Parel gelijkenis

Zien waar het op aan komt, is zien wat je leven zin en richting geeft. Wat kunnen mensen daar naar hongeren, zegt ds. Hartogsveld in zijn overdenking. Het is de parel uit de gelijkenis van Jezus.

Moedige mensen gevraagd

Rachab

Het valt niet altijd mee om Gods wegen te volgen, zegt ds. Verpui. Maar er zijn altijd mensen die moedig doorgaan. We horen over Bijbelse voorbeelden, maar ook voorbeelden uit het recente nieuws.

Zoeken

Contact

VVP Onze Roeping Getrouw

Kerkbuurt 157
3361 BG Sliedrecht

Postadres:
Postbus 127
3360 AC Sliedrecht

Tel. 06-53890844
onzeroepinggetrouw@hotmail.com

Of breng een bezoek aan:
Facebook
Twitter

Agenda

01 Okt 2017
Onze Roeping Getrouw

Kerkdienst (Ds. M. Walburg)


08 Okt 2017
Onze Roeping Getrouw

Kerkdienst (Ds. H. Hartogsveld)


12 Okt 2017
NPB Hardinxveld-Giessendam (Kerk met de Beelden)

Themacafé