Vertelvoorstelling 'Maria' door Pauline Seebregts

Van 22 maart 2020 15:00 tot 22 maart 2020 16:30
Geplaatst door Inge Bult
Categorieën: Voorstelling
Gezien: 195

Vertelvoorstelling ‘Maria’

door Pauline Seebregts

Voorstelling Maria van Pauline Seebregts

‘Het was een gewone maandag als alle anderen. En toch had ze daar ineens op de stoep gestaan in een blauwe mantel, witte sportschoenen en een witte sjaal om haar haar. In de ene hand een tas en in de andere hand een koffer. Het bleek niemand minder te zijn dan de Heilige Maagd Maria’.

Stel het je eens voor. Wat zou jij doen!? De vrouw die de deur had opengedaan liet haar binnen. Dat werd het begin van een ongewone week. Maria zit vol met verhalen zo blijkt algauw. Zo leert de vrouw over haar bijzondere gast maar ook over de twijfel ÉN het geloof in zichzelf en het leven.

De Voorstelling
De voorstelling is een hedendaagse raamvertelling waarbinnen oeroude verhalen op een verrassende manier verbonden worden met de dag van vandaag. Dit ontroerende verhaal met diepgang en humor wordt verteld door Pauline Seebregts. Een professionele vertelster met een warme en intense vertelstijl. Haar verhalen worden dikwijls ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

Muzikaal wordt de voorstelling begeleid door
Jopie Jonkers, harpiste/zangeres.

Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach. Als docent is zij verbinden aan de Vertelacademie in Utrecht. Zij is uitgeroepen tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen. www.paulineseebregts.nl

Pauline Seebregts Bokrijk kleiner