Twitterende vrijzinnigen

Twitterende vrijzinnigen

We kunnen er bijna niet meer om heen: Social Media. Ook voor kerken is er veel winst te behalen op bijvoorbeeld Twitter en Facebook. De grote vraag is alleen: hoe? De samenwerkende vrijzinnige organisaties in de regio IJsseldelta organiseren daarom een ontmoetingsdag rondom deze vraag.

Tijdens vier verschillende workshops leren de deelnemers aan de dag hoe zij aan de slag kunnen met Social Media, waar de valkuilen zitten en hoe je het meest effectief kan communiceren in zo weinig mogelijk tekens. Workshops worden gegeven door onder andere Eric van den Berg en Willem van der Meiden.

In de werkgroep Zinzoekers IJsseldelta participeren veel vrijzinnige organisaties, waaronder de vrijzinnige protestanten, lutheranen en apostolischen. Omdat de overeenkomsten groter zijn dan de verschillen willen zij graag samen naar buiten treden, onder andere met het organiseren van de ontmoetingsdag op 17 november.

Kosten voor de dag bedragen slechts 10 euro. Opgave kan via de website dezinzoekers.nl. Meer informatie vindt u in de agenda op deze site.

Deel dit

Steun de VVP

Laat de vrijzinnige vlinder vliegen.

WORD DONATEUR

Zoeken

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a 
3533 AE Utrecht                       
030-8801497
info@vrijzinnig.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

twitter310facebook

   

 Column

  • Column: De grenzen van vergeven

    Iemand vergeven is moeilijk, concludeert Foekje Dijk. Ze vraagt zich af: moet je altijd blijven vergeven, of zijn er grenzen?