Vrijzinnig weekend voor 30+ers

Vrijzinnig weekend voor 30+ers

‘Loslaten’. Dat is het thema van een boeiend weekend vol inhoud, diepgang en gesprek, speciaal voor vrijzinnigen van 30 jaar of ouder. Het wordt georganiseerd door de Algemene Doopsgezinde Sociëteit en vindt plaats op Mennorode conferentiecentrum in Elspeet.

Van begin tot eind worden deelnemers meegenomen in het thema.The Beatles en Seneca ; Palestijnse zelfmoordcommando’s en Jezus in Gethesemané – tekst, beeld en geluid confronteren je met loslaten. Je wordt uitgedaagd na te denken over je eigen vermogen om los te laten. We spitten in bijbelteksten en zien een film over liefde en afscheid.

Op zondag is er een Wake up Walk waarin je ook mentaal wakker wordt geschud. We sluiten het weekend af met een korte viering.

Heb je kinderen? Neem ze vooral mee naar de Spitsuurclub. In het speciaal voor hen georganiseerde kinderprogramma valt veel te zien, te doen en te beleven.

Het weekend vindt plaats op Mennorode conferentiecentrum Apeldoornseweg 185, Elspeet. Op zaterdag 6 april 2013 om 10.30 uur begint de Spitsuurclub en wordt op zondag 7 april om 12.00 uur afgesloten.

Kosten:
- Deelname volwassenen: € 90,- p.p.

- Kinderen van 4 tot 12 jaar : € 70,- p.p.

- Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee.

Voor meer info en opgave:
Mail met Machteld Stam m.stam@ads.nl of Joke van der Heide, joke.vanderheide@ads.nl of bel de ADS 020 62 30 914 en vraag naar Machteld of Joke.

Deel dit