Wedstrijd: Wie heeft de mooiste vrijzinnige curiosa?

Wedstrijd: Wie heeft de mooiste vrijzinnige curiosa?

Honderd jaar VVP levert niet alleen een hoop mooie verhalen, ideeën en anekdotes op, maar ook heel veel curiosa: bijzondere, mooie, oude of ontroerende objecten met hun eigen verhaal. Voor de viering van het 100-jarig jubileum schrijft de VVP een wedstrijd uit voor de mooiste curiosa.

U heeft het misschien in uw kast staan, of misschien ligt het op zolder onder een laag stof: van die bijzondere objecten die het verleden van de VVP uitbeelden. Een folder, krantenknipsel, een oude kasboek of notulenboek, een schilderij, een mok met opdruk. Tien jaar oud, honderd jaar. Van de VVH, de VVP of misschien wel de VCJC. Het kan van alles zijn.

De VVP roept iedereen op om een foto van dit object te maken en die op te sturen naar het landelijk bureau (info@vrijzinnig.nl). Tijdens de viering van het 100-jarig jubileum op 6 april 2013 zal het meest bijzondere object bekend worden gemaakt en zal de inzender een welverdiende prijs ontvangen.

Mail daarom uw foto’s met begeleidende tekst waarin u uitlegt wat het is en wat het bijzondere verhaal is dat erachter zit voor 1 april 2013. Alle inzendingen zullen tijdens de jubileumdag worden getoond.

Op de afbeelding ziet u een oud reclamebord voor het tijdschrift Kerk & Wereld, gevonden op de zolder van een oud VVP-lid uit Gouda.

Deel dit