Vrijzinnig Assen

VVP

Kerkdienst 18 juli 2021

anderen

Zondag 18 juli om 10:30 uur was er een dienst van  Vrijzinnig Assen met voorganger Simone van der Laan. Het thema van de dienst luidde: 
Hoe is het om nu te leven  te midden van

Bekijk de kerkdienst »

Klaproos

Klaproos

Het lijkt of ik haar heel veel zie dit jaar: de klaproos. Her en der in bermen schieten ze op en soms is er een zee aan klaprozen bij elkaar. Het is een mooi gezicht, die heldere rode kleur. Het schijnt dat klaprozen vooral goed gedijen op kale grond, zoals een braakliggend terrein. 

Gezamenlijke dienst met Jozefkerk

anderen

Op 20 juni om 10 uur begon de gezamenlijke kerkdienst van Vrijzinnig Assen en de Hervormde wijkgemeente Jozefkerk. Voorganger Jasper van der Horst. Deze dienst is te zien op het YouTube kanaal van de Jozefkerk.

Bekijk de kerkdienst »

Beleven

Beleven

Het lijkt alsof we gewend raken aan een leven met beperkingen. Is dat iets wat mensen eigen is, dat je in staat bent je aan te passen? Ik vermoed dat het een nuttig mechanisme is, dat we onze energie niet steken in verzet tegen wat je toch niet kunt veranderen. 

Op een terrasje

Op een terrasje

Het is donderdag 20 mei, een prachtige zonnige dag, de enige tussen de buienrijke dagen. Na lange tijd, te lang voor velen, kunnen we weer samen zijn, buiten, niet in een tuin bij één van de leden van Vrijzinnig Assen, maar op het terras van Ponderosa aan de Heklaan in Assen.

Het geheel

Het geheel

Zes mensen kunnen het geheel maken. Dat gebeurde op zondag 28 februari:
een kosteres, twee technici voor geluid en beeld, een ouderling van dienst, een voorganger en een organist/pianist. Zij verzorgden een live kerkdienst rond het thema 'Het geheel'.

[12 3 4 5  >>