Vrijzinnig Assen

VVP

Uitzicht

anderen

Op 19 september zouden alle Drentse vrijzinnigen elkaar kunnen ontmoeten in de Grote kerk van Emmen. Vanwege de corona-maatregelen is deze bijeenkomst niet doorgegaan. Wel hebben de voorgangers samen een filmpje gemaakt. Het gaat over uitzicht, onder andere het vooruitzicht van alsnog een ontmoeting in het voorjaar van 2022.

Bekijk de film »

Lintje voor Marian Dikken

Lintje voor Marian Dikken

Op de tonen van 'Binnenkomst van de notabelen' van François Couperin kwamen ze binnen: burgemeester Marco Out met familie en vrienden van Marian.
De burgemeester sprak eerst in het algemeen over Vrijzinnig Assen. Onder een andere naam, maar met dezelfde beginselen bestond Vrijzinnig Assen vorig jaar 115 jaar.

Startzondag 12 september

anderen

Op zondag 12 september om 14.30 uur begon de dienst van Vrijzinnig Assen die dit keer in de Jozefkerk gehouden werd.
Voorganger was Jasper van der Horst.
Het thema van de dienst: 
Leven is durven

Bekijk de kerkdienst »

Politiek

Politiek

Er was een tijd dat ik de politiek met positieve belangstelling volgde. Die tijd is niet zo lang geleden. Er is zelfs een tijd geweest dat ik mij zelf op het politieke pad begaf, langer geleden. Nu weet ik het niet meer.

Als het water stijgt

Als het water stijgt

Op zondag 8 augustus, de eerste zondag na mijn vakantie, heb ik verteld over mijn kampeerervaring. We hadden onze tent opgezet naast een liefelijk riviertje. Als snel bleek dit geen handige plek. Na de eerste dag moesten we onze tent verplaatsen, want er was meer regen voorspeld en het water zou hoger kunnen komen.

Klaproos

Klaproos

Het lijkt of ik haar heel veel zie dit jaar: de klaproos. Her en der in bermen schieten ze op en soms is er een zee aan klaprozen bij elkaar. Het is een mooi gezicht, die heldere rode kleur. Het schijnt dat klaprozen vooral goed gedijen op kale grond, zoals een braakliggend terrein. 

<<  1 [23 4 5  >>