Vrijzinnig Assen

VVP

Inspiratiebijeenkomsten

Inspiratiebijeenkomsten

Ieder jaar organiseren wij een aantal inspiratiebijeenkomsten. Deze zijn wat betreft vorm en inhoud anders dan onze zondagse vieringen. We nodigen mensen uit die ons kunnen inspireren met kunst, muziek, filosofie en literatuur. Dit levert altijd mooie gesprekken en fijne ontmoetingen op.
Dit jaar werken we voor een deel van deze bijeenkomsten samen met Zin-in-Zondag. Onder deze titel worden al jarenlang bijeenkomsten op zondag georganiseerd die qua vorm en inhoud veel lijken op onze eigen inspiratiebijeenkomsten. We hebben besloten de handen ineen te slaan.
We nemen alle bijeenkomsten van Zin-in-Zondag op in ons programma en bij een deel hiervan is er sprake van een echte coproductie. Samen staan we sterker!
Doordeweeks organiseren we nog een aantal eigen inspiratiebijeenkomsten, zoals we dat al jarenlang gewend zijn. Ook dit jaar is het weer gelukt interessante onderwerpen en sprekers te vinden. 
De doordeweekse bijeenkomsten vinden plaats in het gebouw van het Apostolisch Genootschap, Selma Lagerlöflaan 5, 9406KB Assen. De bijeenkomsten van Zin-In-Zondag vinden plaats in de Jozefkerk, Collardslaan 2A, 9401 GZ Assen.

BRONNEN – KIRSTEN BENSCHOP
Donderdag 27 oktober, 19.30 uur.

SOEFISME – GERT VAN DER ZANDE
Donderdag 17 november, 19.30 uur.

HET BEZIELDE LANDSCHAP – KICK BRAS
Donderdag 30 maart, 14.00 uur.

ZIN-IN-ZONDAG

IK ZEG DIEREN DAG – STEPHAN HUIJBOOM
Zondag 2 oktober, 11.30 uur.

BURN-OUT EN ZINGEVING – TABITHA VAN KRIMPEN
Zondag 11 december, 11.30 uur.

DE VERBINDENDE KRACHT VAN VERHALEN – KATHLEEN FERRIER
Zondag 5 februari, 11.30 uur.

'ILA AL AMAN, VOORUIT' – ANNE CLAIRE VAN DER LUGT
Zondag 2 april, 11.30 uur.

ZINGEN ALS ZINGEVING – JESSICA MANUPUTTY
Zondag 4 juni, 11.30 uur.

Download het JAARPROGRAMMA

 

Deel dit