Vrijzinnig Assen

VVP

Nieuws

Ik zeg dieren dag - Stephan Huijboom

Ik zeg dieren dag - Stephan Huijboom

De eerste bijeenkomst van Zin-in-Zondag heeft als thema: 'Ik zeg dieren dag'. Te gast is de filosoof Stephan Huijboom. Hij is werkzaam als opiniemaker bij het Apostolisch Genootschap en publiceert regelmatig o.a. op de website NieuwWij. Hij zal vertellen waarom hij besloot geen dieren meer te eten. Dit besluit markeert voor hem een ontwikkeling die over veel meer gaat dan alleen het voedsel op zijn bord.

Zin in Zondag

Zin in Zondag

Voor iedereen die thuis de rust of de tijd niet vindt voor bezinning. Het kan stimuleren om samen met anderen daar wel aandacht aan te besteden en ervaringen uit te wisselen. Bezinning is niet gebonden aan leeftijd, geloof of opleiding; iedereen is dus van harte welkom.

De Verdieping

De Verdieping

De Verdieping in Assen is een initiatief voor denken en debatteren over actuele en zingevingsonderwerpen. Kritisch, met open vizier. Zonder vooringenomenheden en knellende denkkaders.
De Verdieping wil mensen met elkaar in gesprek brengen. Samen filosoferen scherpt de geest en nodigt uit om voortdurend te blijven nadenken.