Inspiratie: ‘Route voor een ongewone reis’

Locatie: Assen DG-kerk
Adres: Oranjestraat 13
Van: 14 Okt 2018 om 10:30
Tot: 14 Okt 2018 om 12:00

 

Omschrijving

Reken maar dat het een ongewone reis gaat worden!

Op reis met de kleine prins. Helene Westerik las het boek ‘De kleine prins’ van Antoine de Saint-Exupéry. Daarnaast las zij het boek van Jean-Jacques Suurmond, die een bewerking van ‘De kleine prins’ maakte. Zo werd ruim baan gemaakt voor een reis van verbeelding, verwondering, waardering, verbondenheid in het grote geheel en bevrijding – in woorden en muziek.

Het mag met recht een bezinningsbijeenkomst op onszelf genoemd worden, in  relatie met elkaar en het grote geheel. Velen van u kennen vast wel die ene mooie zin van de Saint-Exupéry: ‘Alleen met het hart kun je goed zien, het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar …’

Deze reis door dat wonderlijke landschap mag u eigenlijk niet missen!

Helene Westerik, o.a. predikant bij de Vrijzinnige geloofsgemeenschap Beilen, ging eerder bij ons voor als gastpredikant. Dit keer verzorgt zij deze inspiratiebijeenkomst en daar zijn we heel blij mee.

U kunt vanaf 10 uur een kopje koffie drinken in de achterzaal, halverwege de bijeenkomst is er ook gelegenheid een kopje koffie/ thee te drinken, vergezeld van wat lekkers.

De bijeenkomst duurt tot ongeveer 12 uur.
Uw bijdrage is na afloop welkom in de ‘weegschaal’