Vrijzinnig geloven

 

VVP

Concerten

Concerten

Enige keren per jaar zijn er koffieconcerten na de kerkdienst op zondagen van 12:00 tot 12:30. Deze concerten en het jaarlijkse kerstconcert van de Houtrustkerk worden uit naam van de Houtrustkerk georganiseerd door de cantor-organiste Marieke Stoel.
 
Wisselende ensembles en solisten worden hiervoor uitgenodigd en er wordt rekening gehouden met een verscheidenenheid aan muziekstijlen: van barok tot modern, van volksmuziek tot jazz. De oude Bechsteinvleugel en de beide orgels worden regelmatig bespeeld. De mooie akoestiek in de kerkzaal en de prettige sfeer maken dat mensen graag naar de concerten komen en dat musici hier graag optreden. Deze concerten worden aangekondigd via wijkbladen en de nieuwsbrief en website van de kerk. De toegang is over het algemeen gratis, met een collecte na afloop.
 
Voor de eerstvolgende concerten zie de (jaar)agenda.
 
 
--------------------------
Foto: User:Mattes - Ohrmuschel mit Noten und Musikinstrumenten - Schaufenster-Dekoration des Kaufhauses Beck am Rathauseck (Dienerstraße), München.
https://de.m.wikipedia.org/wiki/Datei:Ohrmuschel_mit_Noten_und_Musikinstrumenten_-_Schaufenster-Deko_beim_Kaufhaus_Beck_am_Rathauseck.JPG

Deel dit