Vrijzinnig geloven

 

VVP

Hulp gevraagd voor familie in Turkije

Hulp gevraagd voor familie in Turkije

Hulp gevraagd voor een familie in Turkije - De aardbeving in Turkije heeft verschrikkelijke toestanden teweeggebracht. Het is alweer uit het nieuws, maar de mensen die erdoor getroffen zijn, worstelen er nog steeds mee.
 
Ik hoorde het schrijnende verhaal van Annet Rombout, een trouw lid van de Adventskerk. Ze heeft in Zoetermeer een vrouwelijke collega, Gülay Yigitdöl, wier hele familie in Turkije alles is kwijtgeraakt. Ze slapen hier en daar, soms zelfs in auto's. Een van de familieleden is ook omgekomen bij de ramp. Ze zijn ten einde raad. Gülay is voor hen een hulpactie gestart. Aan ons de vraag of we willen helpen. Een druppel op de gloeiende plaat, zult u misschien denken. Maar alle kleine beetjes helpen. In dit geval een heel concrete familie, die alles opnieuw moet opbouwen. Laten we voor hen even de handen en voeten van God zijn, van Allah, of hoe hoe je dat mysterie van liefde en vrede ook mag noemen.
 
Hieronder een link naar de website die Gülay maakte, waar ook een doneerknop op is te vinden (rechts boven): https://www.doneeractie.nl/aardbeving-help-onze-familie-in-turkije-hatay/-73505
 
Een fijne zondag gewenst,
ds Karl van Klaveren
 
--------------------------
Foto: Angelo_Giordano - earthquake - rubble - collapse - disaster - house - streets
https://pixabay.com/photos/earthquake-rubble-collapse-disaster-1665895/
 
 
 
 

Deel dit