Vrijzinnig geloven

 

VVP

Pop-up Dance

Pop-up Dance

Zondag 19 januari geeft 'Pop-up Dance' een voorstelling in de Houtrustkerk. Youri Jongenelen en Julia Zuurbier zijn jonge professionele dansers met ruime ervaring om als duo op te treden bij bijzondere gelegenheden en op ongebruikelijke plekken.
 
In de Houtrustkerk zullen zij dansen met eigen choreografie op de muziek van 'Oblivion' van Astor Piazzolla, laten zij een deel uit hun voorstelling 'Assepoes' op muziek van Prokofiev zien en vertonen zij hun recente choreografie 'Niet met, niet zonder' (opgedragen aan een hoogbejaard geworden echtpaar). Als intermezzi zal Marieke Stoel enkele korte bijpassende pianostukken spelen om de dansers de gelegenheid te geven zich voor de volgende dans te prepareren. Ook kinderen zijn van harte welkom bij deze voorstelling!
 
Youri Jongenelen en Julia Zuurbier werkten onder meer met De Dutch Don't Dance Division en festivals als het North Sea Jazz Festival. Ook zij ze ieder apart actief als danser en werkten ze samen met klinkende namen als Armin van Buuren, Herman van Veen en David Middendorp.
 
Foto: Ronald de Jong fotografie
 
Entree Vrij
Locatie Houtrustkerk, Adres: Houtrustweg 1
Tijd - Donderdag 19 januari 2020 van 12:00 tot 12:30
Aanmelden Niet nodig
 

 

   
   
   
   
   
 

Deel dit