Vrijzinnig geloven

 

VVP

Storingen bij kerkomroep - 2

Storingen bij kerkomroep - 2

De afgelopen zondagen zijn er een aantal storingen geweest in de live-audiostream van onze kerkdiensten op zondagmorgen. Om dat probleem te verhelpen hebben we besloten om in de komende weken (al vanaf aanstaande zondag 7 maart) ...
 
... de kerkdienst van tevoren op te nemen. Het voordeel daarvan is dat we op die manier het probleem van de livestream omzeilen en de daarbij behorende storingen kunnen voorkomen.
 
Voor u als luisteraars naar de kerkomroep verandert er niets. U kunt op zondagmorgen gewoon via onze website naar de kerkomroep gaan en om half elf luisteren naar onze diensten. Het enige verschil is dat de diensten van tevoren zijn opgenomen.
 
Er wordt hard gewerkt aan het verhelpen van het probleem, dat waarschijnlijk in het kastje zit dat de livestream verzorgt. In de komende weken hopen we dat uit te testen en eventueel het kastje te vervangen.
 
Overigens is er ook goed nieuws. De PKN heeft aangegeven dat kerken vrij zijn om weer kerkdiensten te organiseren met maximaal 30 mensen. Wij hopen daarom u in de loop van de volgende weken te kunnen melden dat we rond Pasen weer opengaan als kerk voor publiek. Dat zou een symbolisch en verheugend moment zijn. Wel moeten we een slag om de arm houden, want het kan alleen op voorwaarde dat de overheid in de komende weken geen strengere maatregelen afkondigt. In dat geval moeten we de zaak heroverwegen. Laten we hopen en bidden dat dat niet gebeurt en dat de versoepelingen die nu in gang zijn gezet niet hoeven te worden teruggedraaid.
 
Met vriendelijke groet,
namens kerkenraad en bestuur,
 
Robert van Venetië

Deel dit