Vrijzinnig geloven

 

VVP

Zanger(es) gezocht!

Zanger(es) gezocht!

Onze cantorij bestaat uit enkele goede amateurzangeressen, graag willen we er nog een paar bij hebben. Goed notenlezen, zelfstandig een (solo)partij kunnen instuderen en uitvoeren, zangles (gehad) hebben is noodzaak.
 
Leeftijd is onbelangrijk.Er is telkens maar één repetitie van telkens twee nieuwe korte muziekstukken, op donderdag van 11:30 tot hooguit 12:30, waarna de muziek op de daaropvolgende zondagochtend wordt uitgevoerd in deze Houtrustkerk. Meedoen kan een of twee keer per maand naar keuze en op afspraak.

Ook in het Houtrustkoor zijn zangers welkom, van alle stemtypen en leeftijden. Daar worden geen eisen gesteld aan stem of notenkennis. Elke repetitie begint met zangoefeningen. De repetities zijn wekelijks op donderdagen van 10:00 tot 11:00. Daarna is er koffie. Ongeveer vijf keer per jaar treedt het Houtrustkoor op in de Houtrustkerk op zondagochtend, ook met Kerst en andere bijzondere dagen. Het repertoire bestaat uit korte cantates uit de Barok, (Telemann, Purcell) en gematigd moderne muziek op hedendaagse gedichten.

Inlichtingen bij de dirigent Marieke Stoel, telefoon 070- 3604517 of per mail. Of gewoon langskomen op een donderdagochtend om te kijken, dat mag ook!

 

Deel dit