Eeuwig vrijzinnig

Eeuwig vrijzinnig

Het VVP-jubileumboek Eeuwig vrijzinnig kunt u nu via het landelijke bureau bestellen. Het is een boek dat in de boekenkast van een vrijzinnig protestant niet mag ontbreken. Het bevat bijdragen van verschillende bekende en minder bekende VVP-ers.

Het jubileumboek is tijdens de jubileumdag op 6 april gepresenteerd en overhandigd aan alle aanwezige (oud)voorzitters: Ineke Ludikhuize, Rutger Immink, Erik Jan Tillema en Kim Magnée-de Berg.

Het jubileumboek staat stil bij het verleden, heden en toekomst van de eeuwige vereniging. Zo schrijven de theologen Arne Jonges en Marieke Fernhout allebei een hoofdstuk over de roerige geschiedenis van de VVH/VVP.
Lydia van Ketel en Gert de Jong staan stil bij de betekenis van de vereniging anno nu: is het nog wel belangrijk dat de VVP er is?
Meerten ter Borg en Erik Jan Tillema werpen voorzichtig hun blik op de toekomst: hoe zal die er uit zien voor de vereniging?
Rutger Immink en Anne van der Meiden vertellen allebei vanuit hun eigen achtergrond wat vrijzinnig geloven precies inhoudt.

De verschillende hoofdstukken worden afgewisseld door overdenkingen van de VVP-theologen Henri Frölich, Truke Jacobs, Chris de Jonge, Kim Magnée-de Berg, Dick Peters en Jessa van der Vaart.

Het boek kost 10 euro exclusief verzendkosten.

Bestellen

Deel dit

Steun de VVP

Laat de vrijzinnige vlinder vliegen.

WORD DONATEUR

Zoeken

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a 
3533 AE Utrecht                       
030-8801497
info@vrijzinnig.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

twitter310facebook

   

 Column

  • Column: Zonder dogma's gaat het geloof spreken

    Wat gebeurt er als we de dogma's laten vallen? Wat blijft er over? Erik Jan Tillema denkt dat we niet bang hoeven te zijn voor de gevolgen.