40dagenkalender 2019: In het teken van de hoop

40dagenkalender 2019: In het teken van de hoop

Hoop - het thema van de 40dagenkalender van 2019 - haalt een heleboel overhoop. Maar Joke van der Velden blijft hopen. 

De nieuwe 40dagenkalender van Joke van der Velden is voor mensen met hoop, voor mensen die met iemand overhoop liggen en voor mensen die hoopvol de wereld overhoop willen halen, kortom voor iedereen.

5 Cover 40 dagenkalender 2018Op de voorkant van de kalender is een kunstwerk van Arabella Dorman te zien uit de kathedraal te Canterbury in Engeland. Het zijn kleren van vluchtelingen die op de stranden en de kust van Griekse eilanden waren aangespoeld of achtergelaten. Natuurlijk is dat in de eerste plaats iets om wanhopig van te worden. De vluchtelingenproblematiek haalt de hele wereld overhoop en niet in het minste Joke’s gedachten over recht, mijn en dijn.
Maar omdat het kunstwerk zo prominent in een kerk hangt, hoopt zij dat veel mensen zullen blijven nadenken en de juiste keuzes zullen maken.

De 40dagenkalender is  bedoeld om tijdens de veertig dagen voor Pasen te lezen. Het bevat bijbelteksten, gedichten, gebeden, verhalen en recepten. Om zo tot inkeer en omkeer te komen. Want dat is waar het in de veertigdagentijd om draait, aldus Joke.


De prijs bedraagt € 3,50, exclusief portokosten, vanaf 10 exemplaren wordt de prijs € 3,00, vanaf 40 exemplaren € 2,75 en vanaf 100 exemplaren € 2,25.

De kalender is helaas uitverkocht.

 

Deel dit