Kerstbundel 2013

Kerstbundel 2013

‘Verborgen Schatten’ is het thema van de VVP-kerstbundel van 2013. In het voorwoord vertelt ds. Lennart Heuvelman, onze nieuwe voorzitter, dat de titel is ontleend aan een van de grootste archeologische ontdekkingen van de vorige eeuw:

de Dode Zeerollen, die als een zorgvuldig bewaard geheim verborgen lagen in de grotten bij Qumran en dit jaar tentoongesteld worden in het Drents Museum. Een schat, kostbaarder dan goud of zilver en een bron van wijsheid en inspiratie in verleden en heden. En vaak schuilt het bijzondere en kostbare in het kleine, waarnaar je moet zoeken.

“Voor mij vertelt het kerstverhaal dat God zich met al het kleine, weerloze en kwetsbare verbonden heeft. En daarom ook onze ogen op hen gericht zullen zijn. Om te beschermen en te koesteren, als de allergrootste schat. Meestal verborgen, nu voor even in het volle licht.

Kerst draait alles voor een paar dagen om: het is een feest van hoop dat wat klein is eens groot zal worden, dat de grootste monden eens zullen zwijgen. Het klinkt als vrede. Daar was het uiteindelijk, in het verborgene, om begonnen.”

In deze kerstbundel kunt u kleine schatten ontdekken waar u mee verder kunt in de donkere dagen van december.

De bundel is dit jaar samengesteld door Erik Jan Tillema.

De prijs bedraagt € 3,50 exclusief porto- en administratiekosten. Vanaf 20 exemplaren wordt de prijs € 3,25
vanaf 50 exemplaren wordt de prijs € 2,95
vanaf 100 exemplaren wordt de prijs € 2,50

Bestellen

 

Voorkant 2 Kerstbundel 2013

 

Deel dit