Kerstbundel daagt je uit te veranderen

Kerstbundel daagt je uit te veranderen

De vrijzinnige kerstbundel van 2016 kijkt naar de veranderingen die het kerstfeest bij mensen teweeg brengt. 

De nieuwe kerstbundel is vanaf nu verkrijgbaar via het landelijke bureau. 

'Verander maar'. Onder dat motto schrijven Lennart Heuvelman, Kim Magnée-de Berg, Ineke Ludikhuize en Wim Jansen over wat het kerstfeest voor hen verandert. 

Voorzitter Lennart Heuvelman bijt de spits af door goed te kijken naar alle veranderingen die Jozef en Maria ondergaan. Verandering is soms vervelend, maar in de verandering vinden we ook iets van
een belofte.

Kim Magnée - de Berg schrijft een tekst over het appèl voor verandering dat uitgaat van het kerstverhaal.

Ineke Ludikhuize ziet in de zwangere Maria de kwetsbaarheid van het bestaan én de hoop dat de wereld ten goede zal veranderen.

Wim Jansen schrijft tenslotte een bijzonder pleidooi: hij zou het kerstfeest willen afschaffen. Het is een mooie afsluiter van de Kerstbundel van de VVP.

De bundel is niet alleen bedoeld voor leden van de VVP, maar voor iedereen die zich op een vrijzinnige manier wil laten inspireren. Vele gemeentes sturen deze bundel als blijk van medeleven naar zieken en mensen op leeftijd. Ook wordt het boekje gebruikt als een extra attentie bij een pastoraal bezoek vlak voor de feestdagen. En soms gaat de kerstbundel als kerstgroet van de gemeente naar alle leden. 

De prijs bedraagt € 3,50 exclusief portokosten. Vanaf 20 exemplaren wordt de prijs € 3,25 en vanaf 50 exemplaren € 2,95. U kunt bestellen via info@vrijzinnig.nl of via 030-880 1497. 

U kunt de bundel hier bestellen