Kerstmusical Zoek de Ster

Kerstmusical Zoek de Ster

Deze musical gaat over drie koninginnen, zwaar beladen met kinderwagen en babymelk, op zoek naar een ster. Maar hoe vind je die zonder tomtom? Het gaat ook over je eigen zoektocht naar de ster.

Waardoor laat jij je leiden? En hoe word je zelf een ster voor anderen?
De musical is een opvoering voor de hele gemeente, van jong tot oud. De rollen worden verdeeld onder kinderen en tieners. Zij verzorgen het spel. Tussendoor klinkt steeds een wat serieuzer intermezzo, vooral gericht op volwassenen. Vooral in het derde bedrijf worden ook de toeschouwers bij het spel betrokken, en alles eindigt met een zingend en swingend publiek.

De teksten zijn van Ineke Ludikhuize en de muziek is van Gonny van der Maten. De musical, uitgegeven in samenwerking met jongerenorganisatie V-LINK is oorspronkelijk geschreven voor de Geertekerk in Utrecht, maar deze uitgave is speciaal herschreven en geschikt gemaakt voor alle groepen en gemeenschappen.

'Zoek de ster' ziet er prachtig uit dankzij vormgeefster Corina van Riel en kost toch slechts € 3 (excl. portokosten en € 1 administratiekosten per bestelling).

Bestellen

voorkant zoek de ster kleiner

 

Deel dit

Steun de VVP

Laat de vrijzinnige vlinder vliegen.

WORD DONATEUR

Zoeken

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a 
3533 AE Utrecht                       
030-8801497
info@vrijzinnig.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

twitter310facebook

   

 Agenda

25 Feb 2018
Haren Witte Kerkje

Muziek uit de hemel


11 Maa 2018
Assen DG-kerk

Lezing 'De kracht van kwetsbaarheid'


11 Maa 2018
Grote Kerk, Lekkerkerk

Muziek uit de hemel


Column

  • Column: Zonder dogma's gaat het geloof spreken

    Wat gebeurt er als we de dogma's laten vallen? Wat blijft er over? Erik Jan Tillema denkt dat we niet bang hoeven te zijn voor de gevolgen.