VVP presenteert vrijzinnig weekboek

VVP presenteert vrijzinnig weekboek

De VVP presenteert haar eigen vrijzinnige weekboek met daarin 52 korte overdenkingen, voor elke week van het jaar één.

’Letters in de week’ bevat bijdragen van verschillende vrijzinnige voorgangers die de lezers prikkelen, uitdagen en aan het denken zetten. Van bijbelse onderwerpen tot dagelijkse mijmeringen: talloze onderwerpen komen aan bod en hebben de bedoeling om de lezer te laten bezinnen. Zeven dagen lang kan de lezer over de gelezen tekst nadenken. Zeven dagen lang kunnen de woorden landen waarna de volgende tekst gelezen kan worden.

De publicatie bevat daarnaast ‘vrijzinnige kalligrafie’ van beeldend kunstenaar Mark van Praagh. Deze potloodtekeningen, etsen en linoleumsnedes bieden ook ruimte voor bezinning.

Het geheel is een kunstige publicatie die inspireert. ‘Letters in de week’ is voor € 15,- (exclusief verzendkosten) te bestellen.

Bestellen

Aan de weekagenda werkten mee: Carel ter Linden, Karin van den Broeke, Alke Liebich, Aries van Meeteren, Arne Jonges, Corrie Jacobs, Klaas Douwes, Evert van Gooswilligen, Foekje Dijk, Janni Doeven, Joke van der Velden, Marianne Zandbergen, Nel Verburg, Stephan de Jong, Suzan ten Heuw, Lennart Heuvelman, Henri Frölich en Erik Jan Tillema.

Deel dit

Steun de VVP

Laat de vrijzinnige vlinder vliegen.

WORD DONATEUR

Zoeken

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a 
3533 AE Utrecht                       
030-8801497
info@vrijzinnig.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

twitter310facebook

   

 Agenda

25 Feb 2018
Haren Witte Kerkje

Muziek uit de hemel


11 Maa 2018
Assen DG-kerk

Lezing 'De kracht van kwetsbaarheid'


11 Maa 2018
Grote Kerk, Lekkerkerk

Muziek uit de hemel


Column

  • Column: Zonder dogma's gaat het geloof spreken

    Wat gebeurt er als we de dogma's laten vallen? Wat blijft er over? Erik Jan Tillema denkt dat we niet bang hoeven te zijn voor de gevolgen.