Kerstbundel 2014

Kerstbundel 2014

Een soort familiealbum van Jezus. Zo kun je de nieuwe Kerstbundel van de VVP omschrijven die als titel ‘Van je familie moet je het hebben’ draagt.

In de jaarlijkse bundel laten verschillende vrijzinnige voorgangers hun gedachten gaan over de familie van Jezus. Erik Jan Tillema zoomt in op de familielijn van Jezus die wordt opgesomd in Mattëus 1. Alke Liebich schrijft over Jozef, ‘de eerste dwaze vader’. Een man die op de achtergrond staat, een man die zijn dromen durft te volgen. Over de vrouwelijke voorouders van Jezus schrijft Foekje Dijk en Annemieke van der Veen heeft het over het kiezen voor een familie. Corrie Jacobs voerde de redactie over de Kerstbundel en concludeert in het laatste artikel dat we eigenlijk maar weinig weten van die heilige familie.

Naast artikelen bevat de geïllustreerde bundel ook gedichten. Zo brengen tekst, poëzie en beeld de lezer in vrijzinnige kerstsferen.

De bundel is niet alleen bedoeld voor leden van de VVP, maar voor iedereen die zich op een vrijzinnige manier wil laten inspireren.

De prijs bedraagt € 3,50 excl. porto- en administratiekosten.

Vanaf 20 exemplaren wordt de prijs € 3,25, vanaf 50 € 2,95 en vanaf 100 € 2,50.

Bestellen

Deel dit

Steun de VVP

Laat de vrijzinnige vlinder vliegen.

WORD DONATEUR

Zoeken

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a 
3533 AE Utrecht                       
030-8801497
info@vrijzinnig.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

twitter310facebook

   

 Agenda

25 Feb 2018
Haren Witte Kerkje

Muziek uit de hemel


11 Maa 2018
Assen DG-kerk

Lezing 'De kracht van kwetsbaarheid'


11 Maa 2018
Grote Kerk, Lekkerkerk

Muziek uit de hemel


Column

  • Column: Zonder dogma's gaat het geloof spreken

    Wat gebeurt er als we de dogma's laten vallen? Wat blijft er over? Erik Jan Tillema denkt dat we niet bang hoeven te zijn voor de gevolgen.