Tijdschrift

Het kwartaalblad ‘Vrijzinnig’ wordt gratis toegezonden aan alle leden. Een abonnement voor niet-leden kost € 15 per jaar. U kunt zich hiervoor opgeven of een gratis proefnummer aanvragen per e-mail.

Vrijzinnig december 2014

Vrijzinnig december 2014

Het thema van het decembernummer van VrijZInnig is 'kwetsbaarheid'. Corrie Jacobs zegt daar in het redactioneel het volgende over: "Bij sommige woorden heb je wonderlijke associaties. 

VrijZinnig in het teken van Rembrandt

VrijZinnig in het teken van Rembrandt

De nieuwe VrijZinnig – het tijdschrift van de VVP – staat in het teken van de Rembrandt-dag die op 22 november wordt georganiseerd.

Opdrachten 'Mens erger je je?'

In het juninummer van Vrijzinnig vindt u op de middenpagina dit keer een spel. De opdrachtkaarten bij dit spel kunt u hieronder vinden en downloaden.

VrijZinnig juni 2014

VrijZinnig juni 2014

Het juninummer van het tijdschrift VrijZinnig is verschenen. De redactie  heeft zich gebogen over het thema 'conflicten' en alles wat daarmee samenhangt.

VrijZinnig maart 2014

VrijZinnig maart 2014

Het maart-nummer van het tijdschrift VrijZinnig ligt inmiddels bij de leden op de deurmat. Het draagt dit keer het thema 'tijd'.

VrijZinnig december 2013

VrijZinnig december 2013

De vierdeVrijZinnig van het jaar ligt inmiddels bij de leden op de deurmat en draagt het thema 'vluchteling en koningszoon'. Het tijdschrift is hier ook digitaal te lezen.

<<  1 2 [34 5  >>  

Steun de VVP

Laat de vrijzinnige vlinder vliegen.

WORD DONATEUR

Zoeken

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a 
3533 AE Utrecht                       
030-8801497
info@vrijzinnig.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

twitter310facebook

   

 Column

  • Column: De grenzen van vergeven

    Iemand vergeven is moeilijk, concludeert Foekje Dijk. Ze vraagt zich af: moet je altijd blijven vergeven, of zijn er grenzen?