Onze Roeping Getrouw
Sliedrecht

voorbeeld header achtergrond 

Doe mee met #Coronahulp

Coronahulp

Voor wie hulp nodig heeft of hulp wil bieden tijdens de coronacrisis, kan terecht op de website Coronahulp Sliedrecht. Daar is ook een telefoonnummer te vinden voor wie geen internet heeft. Van harte aanbevolen!

Laat je niet leiden door angst

Lazarus

Zit je gevangen in verdriet? Zit je vast in je graf van eenzaamheid? Kom naar buiten, zegt ds. Hartogsveld in een online viering van Onze Roeping Getrouw. Het is de eerste sinds we dicht zijn in verband met de coronacrisis. 

ORG schrapt alle activiteiten

Corona

Het bestuur van Onze Roeping Getrouw zet een streep door alle kerkdiensten en andere activiteiten tot en met 11 april. Het is niet verantwoord om ze door te laten gaan, gezien de risico's op verspreiding van het coronavirus.

Ontmoeten is nooit moeten

Samaritaanse vrouw 2

Hoe ontmoet je iemand? Dat begint soms met een simpele vraag: "Heb je een glaasje water voor me?" Daaruit kan al een ontmoeting voortkomen. Als we ons durven te openen, zoals Jezus en de Samaritaanse vrouw, zegt ds. Radstake.

Kies niet zomaar de makkelijkste weg

Verzoeking in de woestijn

Durven we mens te zijn? Durven we te kiezen voor de liefde? Durven we als Kerk inzien dat dit niets met macht of prestige te maken heeft en ons kwetsbaar en liefdevol opstellen? Kortom, durven we christen te zijn, vraagt ds. Hartogsveld zich af.

Bachconcert in onze kerk

orgel

Onze Roeping Getrouw gooit het over de klassieke boeg. Op 12 maart a.s. is er een Bachavond met orgelmuziek en uitleg van organist en dirigent Sjaak Kazen. Het belooft een unieke en inspirerende avond te worden. We beginnen om 20:00 uur.

[12 3 4 5  >>