Onze Roeping Getrouw
Sliedrecht

voorbeeld header achtergrond 

De zin van ingebed zijn

Teljezegeningen

De beste dingen in het leven hebben geen nut, wel zin. Wie alleen lijstjes afvinkt, alleen met nut bezig is, vergeet de zin, vergeet te leven. En zo verontreinig je je tempel, zegt ds. Ivo de Jong.

Een open brief zijn

Writing klein

Schrijven maakt zichtbaar wat je te zeggen hebt. Paulus roept ons op om een brief van Christus te zijn, ‘geschreven niet met inkt, maar door de Geest van de levende God’, zegt ds. Annemike van der Meiden.

Ga in vrede!!!

Naaman klein

Geloof is meer een zoektocht dan een route die al helemaal is uitgestippeld. Wat betekent het om bij God te horen? We mogen die weg gaan met de groet die Naäman meekrijgt: Ga in vrede, zegt ds. Th. Verspui.

Is mijn huis een huis van gebed?

Tempelreiniging klein

Jezus veegt de tempel schoon. Een daad waar veel kanten aan zitten. We kunnen er kritiek in zien op de toenmalige manier van God eren. Maar we kunnen het ook op onszelf betrekken, zegt ds. Henk Hartogsveld.

Spiritueel detoxen

Schoonmaak

De voorjaarsschoonmaak is iets van vroeger. Maar de veertigdagentijd is nog altijd een geschikt moment voor een geestelijke schoonmaakbeurt. Marcus kan daarbij helpen, zegt ds. Aries van Meeteren.

Aan wie vertrouwen we ons toe?

Jezusindesynagoge

In onze samenleving hebben we steeds meer moeite met gezag op basis van macht. Maar voor gezag gebaseerd op ervaring hebben we ontzag. Dat was in Jezus' tijd niet anders, zegt ds. Hartogsveld. Jezus sprak met gezag.

Zoeken

Contact

VVP Onze Roeping Getrouw

Kerkbuurt 157
3361 BG Sliedrecht

Postadres:
Postbus 127
3360 AC Sliedrecht

Tel. 06-53890844
onzeroepinggetrouw@hotmail.com

Of breng een bezoek aan:
Facebook
Twitter

Agenda

25 Maa 2018
Onze Roeping Getrouw

Kerkdienst (Ds. J. de Waard) Palmzondag


29 Maa 2018
Onze Roeping Getrouw

Witte Donderdagviering (Ds. H. Hartogsveld)


30 Maa 2018
Onze Roeping Getrouw

Goede Vrijdagvesper