Onze Roeping Getrouw
Sliedrecht

voorbeeld header achtergrond 

We gaan weer stamppotten eten!

Boerenkool

Het is een gewaardeerde traditie in onze geloofsgemeenschap: onze stamppottenavond. Tal van keukenprinsen en prinsessen doen weer hun best om zaterdag 24 februari iets lekkers op tafel te toveren. 

Ga in vrede!!!

Naaman klein

Geloof is meer een zoektocht dan een route die al helemaal is uitgestippeld. Wat betekent het om bij God te horen? We mogen die weg gaan met de groet die NaƤman meekrijgt: Ga in vrede, zegt ds. Th. Verspui.

Liever verwarring dan verstarring

Toren van Babel

Eigenlijk was pas na het verhaal van de Torenbouw van Babel de schepping voltooid, zegt ds. Walburg. Mensen leerden pas toen leven met verschillen. En dat is nog altijd een hele uitdaging.

Spiritueel detoxen

Schoonmaak

De voorjaarsschoonmaak is iets van vroeger. Maar de veertigdagentijd is nog altijd een geschikt moment voor een geestelijke schoonmaakbeurt. Marcus kan daarbij helpen, zegt ds. Aries van Meeteren.

Aan wie vertrouwen we ons toe?

Jezusindesynagoge

In onze samenleving hebben we steeds meer moeite met gezag op basis van macht. Maar voor gezag gebaseerd op ervaring hebben we ontzag. Dat was in Jezus' tijd niet anders, zegt ds. Hartogsveld. Jezus sprak met gezag.

Het verontrustend gelaat van God

JezusRembrandt

Jezus laat ons God zien. Hij is, zo luidt de Remonstrantse belijdenis, het gelaat van God dat ons aanziet en verontrust. Waar zit die onrust in, vraagt Ds. De Waard zich af in zijn overdenking.

Zoeken

Contact

VVP Onze Roeping Getrouw

Kerkbuurt 157
3361 BG Sliedrecht

Postadres:
Postbus 127
3360 AC Sliedrecht

Tel. 06-53890844
onzeroepinggetrouw@hotmail.com

Of breng een bezoek aan:
Facebook
Twitter

Agenda

24 Feb 2018
Onze Roeping Getrouw

Stamppottenavond


25 Feb 2018
Onze Roeping Getrouw

Kerkdienst (Ds. A.F.R. van der Meiden)


01 Maa 2018
NPB Hardinxveld-Giessendam (Kerk met de Beelden)

Leeskring: Goede herder (Gunnar Gunnarson)