Onze Roeping Getrouw
Sliedrecht

voorbeeld header achtergrond 

Ons corona-reglement

Stoelen

We zijn weer begonnen met onze samenkomsten, na enkele maanden met alleen online-diensten. Maar we willen ons wel aan bepaalde regels houden, voor de gezondheid van anderen en die van onszelf. Kijk hier voor ons COVID-19 reglement.

Samenkomsten starten weer

Aankondiging

Op 12 juli aanstaande is het weer zover. Voor het eerst in lange tijd zal er weer een kerkdienst worden gehouden bij 'Onze Roeping Getrouw'. In de anderhalve-meterviering zal ds. A.F.R. van de Meiden voorgaan.

Laat zien waaruit je leeft

Efeze klein

Durven wij nog te getuigen? Als Paulus dat doet krijgt hij in Efeze te maken met een schreeuwende menigte. Dat zal ons niet snel overkomen. Maar laat zien waaruit je leeft, vindt ds. Hartogsveld. "Zwijgen is geen optie."

Drie-Eenheid beeld van bewogen God

Drieeenheid

Dat veel gelovigen weinig op hebben met de Drie-Eenheid is niet alleen een vergissing maar ook een hoogst ernstige zaak, vindt ds. Hartogsveld. De drie-ene God is een dynamisch beeld van God die ons in beweging wil brengen.

'Blus de Geest niet uit!'

Pinksteren

Pinksteren is de uitdaging om te geloven dat we als kerk naar de mensen toemoeten, in plaats van te wachten tot ze vanzelf naar binnenlopen, zegt ds. Hartogsveld. Overal waar wij naar mensen toestappen waait de Geest en ontstaat nieuw leven. 

Zonder hulp lukt het niet

Droom

We hebben de navolging van Christus nogal eens verengd tot een vorm van braaf zijn. Dat is wat minnetjes, zegt ds. Hartogsveld. Om echt te doen wat Jezus deed, hebben we hulp nodig. Hulp van de Geest.

[12 3 4 5  >>