Onze Roeping Getrouw
Sliedrecht

voorbeeld header achtergrond 

Geef u op voor de reünie!

Renie

In het najaar van 2014 willen we vieren dat onze geloofsgemeenschap 85 jaar jong is. We willen dat doen met een reünie! Geef u nu alvast op door een mailtje te sturen en vier met ons ons jubileum mee!

Stamppotten eten groot succes

Stamppotten 2013

Op 9 februari hebben we genoten van diverse stamppotten in de Tuinzaal van onze kerk. Er was voor ieder wat wils, van zuurkool tot ouderwetse boerenkool met worst. Bekijk hier de foto's!

Gebedsweek: Wandelen met God

Gebedsweek 2013

Onze kerk heeft meegedaan aan de Week van Gebed voor de eenheid. We liepen naar meditaties in de Gereformeerde kerk naar ons gebouw en tot slot naar de Rooms-Katholieke kerk. Kijk hier naar de foto's.

Volle kerk tijdens Kinderkerstfeest

Kinderkerstfeest

Mooie verhalen, een film, veel kerstliedjes en een verrassing onder de boom. Het zijn wat ingrediënten van het Kinderkerstfeest van Onze Roeping Getrouw. Kijkt u zelf: de foto's spreken boekdelen!

Bezoek onze Bijbelkring!

Onze Roeping Getrouw heeft een eigen Bijbelkring. We praten over tal van Bijbelse onderwerpen, samen met predikant Henk Hartogsveld. De bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur. Hou onze agenda in de gaten.

Late Summer Fair 2012

Op 8 september 2012 was Onze Roeping Getrouw duidelijk zichtbaar aanwezig op de Late Summer Fair. We hebben onder meer onze kerk als trouwlocatie gepromoot. Kijk hier voor de foto's.

<<  37 38 39 40 41 [4243  >>