Onze Roeping Getrouw
Sliedrecht

voorbeeld header achtergrond 

Wie zonder zonde is...

Overspelige vrouw

Wat oordelen we vaak hard over anderen, vooral op social media. En vaak gebeurt dit uit angst, zegt ds. Thea Verspui. Want wat we bij de ander zo hard veroordelen is dat wat we van onszelf liever niet willen weten.

De onkenbare God

God

Wat weten we van God? Godsbeelden verschuiven voortdurend. In de Bijbel gebeurt dat al en ook in ons leven verandert ons beeld van God. Ds. Aries van Meeteren denkt na over wat dat betekent.

Isolement vreet aan mensen

Eenzaam

Ds. Marijke Kwant heeft het met ons over de genezing van de man met huidvraat. Dat verhaal gaat niet over die man alleen, maar alle mensen die er niet bij mogen horen. Iets waar Jezus ons wat over wil zeggen.

Stiltecentrum weer open

Stiltecentrum 3

Na een zomerstop is ons stiltecentrum weer open. Iedereen die dat wil kan bij ons op verhaal komen. Elke donderdagavond tussen 19.00-21.00 uur zit onze dominee klaar met koffie, thee en een luisterend oor.

Terug naar de kern

Vroegekerk

De kerk krimpt. Is dat iets om over te wanhopen? Nee, zegt Ds. De Waard. We gaan terug naar de kern, naar kleine geloofsgemeenschappen. Naar zoals het ooit begon.

Luisteren met je hart

Oorklein

Wie echt naar anderen wil luisteren, moet horen met het hart. Dat is een voorwaarde om goed samen te leven. Wie wil weten hoe dat moet, die zou eens naar Jezus moeten kijken, zegt ds. Hartogsveld.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>