Onze Roeping Getrouw
Sliedrecht

voorbeeld header achtergrond 

Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven

Met de auto:

Via de A15, afslag Sliedrecht-West: neem de afslag richting het centrum van Sliedrecht. Ga op de rotonde rechtsaf de Stationsweg op. Rij onder het viaduct met de A15 door en ga rechts op de rotonde. Sla bij de eerste afslag links de Zuiderzeestraat in. Rij rechtdoor tot het einde van de weg. De kerk bevindt zich aan uw rechterzijde naast de basisschool. Rond de kerk is voldoende parkeergelegenheid.

Via de A15, afslag Sliedrecht-Oost: volg de borden naar het centrum van Sliedrecht. Sla op de Rivierdijk rechtsaf de Thorbeckelaan in. Na de tweede rotonde gaat u linksaf de Zuiderzeestraat in. Rij rechtdoor tot het einde van de weg. De kerk bevindt zich aan uw rechterzijde naast de basisschool. Rond de kerk is voldoende parkeergelegenheid.

Met het openbaar vervoer:

Met de trein: Stap uit op station Sliedrecht. Loop naar de rotonde en volg de afslag naar het centrum. Loop onder het viaduct met de A15 door en ga rechts op de rotonde. Sla bij de eerste afslag links de Zuiderzeestraat in. Wandel rechtdoor tot het einde van de weg. De kerk bevindt zich aan uw rechterzijde naast de basisschool. 

Met de bus (lijn 87 of 91): Stap uit op halte Lekstraat. Loop naar de Zuiderzeestraat. Wandel rechtdoor tot het einde van de weg. De kerk bevindt zich aan uw rechterzijde naast de basisschool.