Evert van Gooswilligen

Beschikbaar voor de regio Gelderland/Overijssel

Levenskunst gaat om het vinden van de balans tussen de maakbaarheid van het leven en de aanvaarding van wat er is. (Bohlmeijer)

Evert Gooswilligen 2

Levensbeschouwing              

Ik ben een open en ruimdenkende man, die ervaren wordt als een betrokken en oprecht geïnteresseerde luisteraar. In gesprekken breng ik graag warmte en enthousiasme naar voren vanuit een vrolijke levensinstelling. Ik zoek verbinding tussen mensen, maar vertrouwelijke zaken zijn bij mij in goede handen. Mijn karakter is rustig maar zelfbewust en steeds ben ik op zoek naar wat mensen qua zingeving en levenskunst in beweging brengt.

Ervaring en werkwijze      

Met meer dan twintig jaar ervaring als dominee heb ik geleerd met openheid, verdraagzaamheid, mildheid en vriendelijkheid te praten over hoe u het leven ervaart en wat uw ambitie en verlangen is. Aan de hand van vragen die zich voor u aandienen richt ons gesprek zich op een zinvol leven in het hier en nu of op de voorbereiding op het levenseinde. Ik zoek met u naar een persoonlijke balans tussen ernst en humor en naar de beleving van levensvreugde. Houden van kunst en literatuur en verdiepende spiritualiteit kan daarbij helend werken.

Expertise: levensvragen, geloof en religie, spiritualiteit, levenskunst, stervensbegeleiding, afscheid nemen.

Deel dit

Steun de VVP

Laat de vrijzinnige vlinder vliegen.

WORD DONATEUR

Zoeken

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a 
3533 AE Utrecht                       
030-8801497
info@vrijzinnig.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

twitter310facebook

   

 Column

  • Column: De grenzen van vergeven

    Iemand vergeven is moeilijk, concludeert Foekje Dijk. Ze vraagt zich af: moet je altijd blijven vergeven, of zijn er grenzen?