Keuze uit drie voorstellingen van Pauline Seebregts

Keuze uit drie voorstellingen van Pauline Seebregts

Vertelvoorstellingen door Pauline Seebregts

Verhalenverteller Pauline Seebregts heeft een warme, expressieve en intense manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. In haar verhalen zoekt ze altijd de passie. Haar publiek - jong en oud - weet ze te raken. Ze bouwt de spanning van het verhaal zodanig op dat je in ieder geval wilt weten hoe het afloopt. Het einde kan een vraag zijn, is meestal verrassend en soms een opluchting. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

U kunt kiezen uit drie verschillende voorstellingen:

Mijn hart woont elders (vertelvoorstelling door Pauline Seebregts en Gottfrid van Eck)
In deze vertelvoorstelling staan de (waargebeurde) verhalen centraal van twee vluchtelingen; Mounir uit Syrië en Ayisha uit Ethiopië. Zij ontmoeten elkaar ergens in een wachtkamer in Nederland. Tijdens het lange wachten vertellen ze elkaar hun verhaal. Ze delen hun verscheurdheid en verlangen. Maar ook vertellen ze over hun bijzondere ervaringen en de hoopvolle verhalen die ze hoorden als kind. Wat leeft er in het hart van de ander? Wat maakt dat mensen ergens ‘vreemd’ of ‘thuis’ zijn? Een verhaal dat raakt in het hart. De problemen van het asielbeleid en vluchtelingen in Nederland vullen bijna dagelijks de kranten. Mensen die wegvluchten uit hun geboorteland en veel verliezen. Maar ook hebben ze te winnen; een nieuwe thuishaven en een toekomst elders. Kennen we hun verhalen en krijgen ze een gezicht? Wat houdt een mens in zo’n situatie op de been?

Deze voorstelling wordt gespeeld door twee professionele vertellers: Pauline Seebregts en Gottfrid van Eck, waarbij de laatste de voorstelling ook muzikaal begeleidt.

Gevraagde vergoeding:
VVP-leden-verenigingen:                   € 380
VVP-aangesloten verenigingen:      € 535
Overige gemeentes/verenigingen: € 650

Bedragen zijn exclusief 6% btw en reiskosten

‘Een Hart vol Verhalen’ (vertelvoorstelling door Pauline Seebregts en Jopie Jonkers)
Voorstelling voor en over Mantelzorgers
- Mensen die zonnen aansteken en sterren ophangen in de mist -
Vertelvoorstelling ‘Een hart vol Verhalen’ gaat over die moeilijke, mooie en onvergetelijke momenten die het zorgen voor een ander met zich meebrengt. Hoe houden mensen het vol? Wie vraagt ze weleens wat zij op hun hart hebben? Een voorstelling met een glimlach en ontroering, vol herkenning en bemoediging en over grote vragen waar nu eenmaal geen snelle antwoorden op zijn. Maar wat dan wel!?

Pauline Seebregts werkt in deze voorstelling samen met muzikante Jopie Jonkers.

Gevraagde vergoeding:
VVP-leden-verenigingen:                        € 380
VVP-aangesloten ver.:                              € 535
Overige gemeentes en verenigingen: € 650

Bedragen zijn exclusief btw (6%) en reiskosten

Vertelvoorstelling ‘Judit’ (door Pauline Seebregts)
Judit overdacht de gebeurtenissen. Haar volk was in nood, liep gevaar en dreigde vernietigd te worden door de vijand die al weken de waterbronnen bezet hield. Voorraden raakten op. Mensen in haar stad kwamen om van honger en dorst. Ze kon het niet langer aanzien. Er moest iets gebeuren. Ze moest iets doen. Maar wat..!? Het plan wat haar invalt wil ze met kracht van zich afwerpen maar het laat haar niet meer los...
Een vertelvoorstelling over twijfel, moed en het dilemma wie je kiest te zijn en wat te doen als het er werkelijk op aankomt. Hoe de daad van één vrouw de levens van velen beïnvloedde. Een verhaal dat raakt aan de brandhaarden in de wereld van nu.

Gevraagde vergoeding:
VVP-leden-verenigingen:                        € 300
VVP-aangesloten ver.:                              € 415
Overige gemeentes en verenigingen: € 500

Bedragen zijn exclusief 6% btw en reiskosten

Meer informatie vindt u op www.paulineseebregts.nl

Deel dit

Steun de VVP

Laat de vrijzinnige vlinder vliegen.

WORD DONATEUR

Zoeken

Contact

Vereniging van Vrijzinnige Protestanten
Joseph Haydnlaan 2a 
3533 AE Utrecht                       
030-8801497
info@vrijzinnig.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

twitter310facebook

   

 Column

  • Column: De grenzen van vergeven

    Iemand vergeven is moeilijk, concludeert Foekje Dijk. Ze vraagt zich af: moet je altijd blijven vergeven, of zijn er grenzen?