Voorstelling 'Judith' door Pauline Seebregts

Voorstelling 'Judith' door Pauline Seebregts

Hoe handelde de oudtestamentische Judith in tijden van gevaar? 

Judith overdacht de gebeurtenissen. Haar volk was in nood, liep gevaar en dreigde vernietigd te worden door de vijand die al weken de waterbronnen bezet hield. Voorraden raakten op. Mensen in haar stad kwamen om van honger en dorst. Ze kon het niet langer aanzien. Er moest iets gebeuren. Ze moest iets doen. Maar wat..!? Het plan wat haar invalt wil ze met kracht van zich afwerpen maar het laat haar niet meer los...

Een vertelvoorstelling over twijfel, moed en het dilemma wie je kiest te zijn en wat te doen als het er werkelijk op aankomt. Hoe de daad van één vrouw de levens van velen beïnvloedde. Een verhaal dat raakt aan de brandhaarden in de wereld van nu.

Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach. Als docent is zij verbinden aan de Vertelacademie in Utrecht. Zij is uitgeroepen tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.
www.paulineseebregts.nl

Praktische informatie:
Duur voorstelling: 60 minuten
Speelvlak: ongeveer 3x4 meter + podium/verhoging
Gevraagde vergoeding voor beide voorstellingen:
VVP-leden-verenigingen: € 270
VVP-aangesloten verenigingen: € 375
Overige gemeentes en verenigingen: € 450
Bedragen zijn exclusief 9% btw en reiskosten (€ 0,25/km)

Deel dit