Voorstelling 'Rijk van 't Hart

Van 30 september 2022 15:00 tot 09 oktober 2022 16:30
Geplaatst door Inge Bult
Categorieën: Voorstelling
Gezien: 79

VERTELVOORSTELLING ‘RIJK VAN HET HART’
Een tweeluik over de ongewone tijd waarin we leven. De wereld wordt uitgedaagd. Het land is verdeeld. De mensen zijn verdeeld. Er is angst voor ziekten, aanslagen en ‘de ander’. Wie ben jij en wie wil je zijn als het erop aankomt?
De koning in het ene rijk regeert maar weet eigenlijk ook niet meer precies waar hij mee bezig is en heerst vanuit angst en controle. De koningin uit het andere rijk heeft zich teruggetrokken achter de ijzeren poorten van haar paleis. Ze is vergeten waar de sleutels zijn. Tot het moment dat beiden zich ergens vaag herinneren dat er een plek moet zijn waar het vredig en rustig is. Die plek waar alles nog ongeschonden en heel is. Hoe kom je daar en wat is een koninklijke weg?
Een voorstelling die niet alleen maar raakt aan de wereld buiten ons maar ook metafoor is voor ons hoe we ons bewegen in ons eigen innerlijke rijk.

Pauline Seebregts 1

Verhalenverteller Pauline Seebregts
Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach. Daarnaast is zij als docent verbonden aan de Vertelacademie in Utrecht. Eerder werd zij uitgeroepen door een vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen. Ze laat je lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat je ‘entertaining wisdom’ zou kunnen noemen.

www.paulineseebregts.nl